Opiskelijat suosittelevat

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta


Yksilöllinen koulutus avaa uusia mahdollisuuksia

Harmonia Sisustuskoulusta saat ammatillisen osaamisien ja monipuolisen tietämyksen sisustussuunnittelijana työskentelyyn sekä suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot. Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneilla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle, sillä erotut muista omalla osaamisellasi. Sisustussuunnittelukoulutuksen päätyttyä Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneet ovat löytäneet paikkansa sisustusalalla - valmistuneet toimivat sisustussuunnittelijoina, sisustusneuvojina, stailaajina, sisustusmyyjinä sekä työskentelevät monissa sisustusalan eri yrityksissä.

Opiskelijoiden suosituksia Sisustuskoulu Harmoniasta

Annetut opiskelijapalautteet ovat täysin luotettavia, koska opiskelijat ovat antaneet luvan julkaista koulutuksesta annetut henkilökohtaiset palautteet koko nimellään:

 

”Koulutuksessa oli parasta ammattitaitoinen ja ihana opettaja sekä pieni ryhmä. Pienessä ryhmässä opettajalla riitti aikaa neuvoa jokaista. Koulutus oli laaja ja monipuolinen ja ilmapiiri rento ja kannustava. Koulutus sisälsi paljon käytännönharjoittelua. Koulutuksessa oli monipuolisesti lähipäiviä, yritysvierailuja ja tehtäviä. Myös ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat kivoja. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat todella hyödyllisiä ja sain niistä hyviä vinkkejä ja neuvoja suunnittelutöihini. Sonja, olet todella ammattitaitoinen ja kärsivällinen opettaja! Lämmin kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille.”

Tytti Parro, Tuusula, Si 2022

.

"Kiitos kivasta ja erittäin opettavaisesta koulutuksesta. Opin todella paljon ja koulutus avasi silmiäni monin tavoin. Olet niin ammattitaitoinen opettaja! Lähipäivät koin kaikkein parhaimpina ja antoisimpina, kun pääsi konkreettisesti koskettelemaan materiaaleja ja jakamaan ajatuksia ja havaintoja muiden kanssa. Voin suositella Harmonia Sisustuskoulua muillekin."

Nina Lehmusvuori, Helsinki, Si 2021

.

"Harmonia Sisustuskoulussa oli monipuolisesti sekä koulupäiviä että yritysvierailuja ja sopivasti tehtäviä. Koulupäivien harjoitukset sekä ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat hyviä. Joustava koulutus mahdollisti työssä käynnin koulun ohessa. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat koulun vahvuuksia, niissä käytiin hyvin läpi omiin töihin liittyvät haasteet. Oli kiva nähdä ja oppia myös muiden töistä ja erilaisista ratkaisuista. Opettaja vastasi aina nopeasti ja avuliaasti kaikkiin kysymyksiin. Kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta, Sonja!"

Miia Härkönen, Hyvinkää, Si 2021

.

"Harmonia Sisustuskoulussa oli parasta opetuksen käytännönläheisyys. Opetus ei ollut liian taiteellista, vaan oikeasti käytännönläheistä. Sain realistisen kuvan sisustussuunnittelijan työstä. Oli myös mahtavaa oppia käyttämään SketchUp-piirustusohjelmaa sekä PowerPointia. Sonja, olet tosi ammattitaitoinen ja hyvä opettaja. Jaksat ihanasti ottaa kaikki huomioon ja kannustaa. Sain sinulta tosi hyvää palautetta projektitöistä. Uskomatonta, miten voit muistaa kaikkien työt!"

Krista Hyvönen, Rovaniemi, Si 2021

.

"Ihanaa, että olen saanut tietoa ja osaamista alan huippuammattilaisilta. Saimme tehdä hyödyllisiä tehtäviä ja kivoja ryhmätöitä. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Sonja, olet lämminhenkinen opettaja ja hyväksyt ja näet erilaisia vaihtoehtoja. Omalla olemuksellasi kannustat meitä luottamaan itseemme ja luovuuteemme. Sain tiedon lisäksi myös paljon voimaa ja energiaa."

Marjaana Katila, Vanha-Ulvila, Si 2020

.

"Koulutuksessa parasta oli opintojen sisältö sekä meidän ryhmä, jossa kaikki tehtiin suurella intohimolla. Oli hienoa nähdä kaikkien kehitys. Koulutus antoi paljon tietoa, opetti uutta ja haastoi kivasti. Yritysvierailuissa oli tosi hyviä kouluttajia. Sonja, sinussa on jokin parantava energia, mikä sinusta säteilee. Teet työtäsi suurella sydämellä ja se näkyy. Kiitos kaikesta!"

Jenny Angeri-Öhman, Tornio, Si 2020

.

"Kiva & lämmin vastaanotto heti ensimmäisenä päivänä. Piirustus aluksi haastavaa, mutta hyvin Sonja autoit alkuun. Täsmäkoulutukset yrityksissä olivat kivoja ja tärkeitä (tarjoilut myös mukavaa ekstraa). Oli hyvä, että koulutuksessa on aikaa ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen, sain paljon tukea. Sonja, olet aivan ihana ja lämmin persoona ja pystyt luomaan rennon ja leppoisan ilmapiirin. Sinua on kiva kuunnella, arvostan suuresti ammattitaitoasi!"

Päivi Häkkinen, Kangasala, Si 2019

.

"Ihana ja inspiroiva koulu! Sonja on motivoiva ja aurinkoinen opettaja. Hän saa meistä jokaisesta parasta irti. Sonjan persoona antaa meille jokaiselle uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. En haluaisi, että koulu loppuu. Oli todella mukava tutustua Sonjan lisäksi mahtaviin opiskelukavereihin! Innostuin entistä enemmän sisustamisesta ja haluan jatkaa tällä alalla eteenpäin".

Marika Punkamaa, Helsinki, Si 2019

.

"Kauttaaltaan loistava koulutuskokonaisuus, loistavassa ohjauksessa ja loistavien ihmisten seurassa. Kaikki luennoitsijat alansa asiantuntijoita ja mukavia ammattilaisia! Hyvin kattava, kaikki aihe-alueet huomioonotettu - vahva suositus!"

Anu Kuismin-Sawiris, Helsinki, Si 2018

.

"Kokonaisuudessaan hyvä koulutus! Sonja on todella positiivinen ja innostava opettaja - henkilö oikealla alalla! Ennen kurssin aloitusta ajattelin, että en osallistuisi maalauskursseille. Mutta kuinka ollakaan, oli innostavaa huomata, että kurssin tuotteet olivat aivan ihania maalata ja niillä tulee upeaa jälkeä! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille!"

Tuija Linna, Espoo, Si 2017

.

"Sonja, olet kommunikoinnin mestari ja osaat kuunnellakin. En yhtään ihmettele hyvää mainettasi. Oletko koskaan väsynyt? Luulisi, mutta ei kyllä ikinä näkynyt. Henkilökohtaisissa tapaamisissa sain paljon hyviä vinkkejä suunnittelutyöhöni. Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi."

Pirkko Kiviluoto, Vantaa, Si 2017

.

"Tämä kevät on ollut ikimuistoinen; jokaista koulupäivää olen odottanut innolla, enkä ole kertaakaan pettynyt. Repussa on paljon uusia ideoita ja ystäviä. Harjoitukset erittäin tärkeitä - olennainen osa sisustussuunnittelua. Sonja, olet auttavainen, ymmärtäväinen ja empaattinen monilahjakkuus. Kiitos avustasi & kaikista vinkeistä!"

Sirpa Seppä, Vantaa, Si 2016

.

"Lähdin etsimään takaisin elämän värejä ja sitä luovuutta, mitä on aiemmin ollut. Tallellahan ne ovat !!! tuli tietoa ja oppia ja sitä tärkeää positiivista kannustusta. Meillä on ollut upea matka yhdessä, kiitos!"

Virpi Mielonen, Helsinki, Si 2016

.

"Tämä koulutus superhyvä omaa taloa rakentavalle / rakentamista suunnittelevalle. Säästää kyllä kurssimaksun rakentamisen aikana moneen kertaan. Kiitos Sonja erittäin kannustavasta otteesta! Olet ihanan positiivinen ja avoin, palautteesi on aina rakentavaa."

Mari Kurkinen, Nokia, Si 2016

.

"Kiitos Sonja! Sisustuskoulu Harmonia ylitti odotukseni. Suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!"

Niina Jokela, Helsinki, Si 2015

.

"Sisustuskoulu Harmonian sissutussuunnittelun koulutus on ollut erittäin hyvä & hieno kokonaisuus. Aluksi mietin vähän, oleko tarpeeksi hyvä kurssille, mutta parin kerran jälkeen ajatus hävisi. Sonja, olet ihana ope, ja olet luonut rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa on saanut rauhassa omaksua asioita. Myös koulutuksen aikataulu on ollut hyvä. Tuntuu, että olen oppinut todella paljon ja oma osaaminen on vahvistunut kurssin aikana. On ollut tosi hyödyllistä tutustua hyviin yhteistyökumppaneihin. On sellainen tunne, että uskaltaa alkaa tekemään sisustustöitä. Ja vielä on opiskeltavaa - maalauskurssit, ehkä sketch up. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kurssista - olen todella iloinen että tulin mukaan kurssille. Lämmin kiitos!!"

Leena Pirjamo, Helsinki, Si 2015

.

"Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Kurssi kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!"

Nina Wohlman, Porvoo, Si 2015

.

"Hakeuduin opiskelemaan Sisustuskoulu Harmoniaan, koska halu oppia oli suuri. Ensin tuntui, että omat taidot eivät riitä, mutta kannustava opetus ja mielenkiintoiset aiheet auttoivat itsetunnon kohotuksessa. Usko ja rohkeus lisääntyivät ja myös uskallus käyttää värejä tuli elämääni. Henkilökohtaiset tapaamiset auttoivat hienosti eteenpäin projektityössä ja usko omaan suunnittelmaan kasvoi. Eero Aarnion tapaaminen oli ihan paras synttärilahja!"

Päivi Metsäranta, Helsinki, Si 2015

.

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa on ollut antoisa ja avartava retki sisustuksen saloihin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että ensimmäisestä päivästä lähtien töitä on tehty käytännössä ja konkreettisesti - itse kun pidän vähemmän teorioista.. Lähipäivät ovat olleet mielenkiintoisia, tehokkaita, haastavia ja inspiroivia ja olen saanut paljon työkaluja omaan työhöni. Lisäksi on ollut hienoa saada heti valmiit kontaktit sisustusalan firmoihin! Päällimmäiseksi mieleen jäi upea fiilis, kiitos siitä opelle & kurssikavereille!"

Nina Gratschew, Parkano, Si 2014

.

"Tämä koulutus on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! Sisustuskoulu Harmonia oli minulle kuin johdatusta tulevaan.. Olet ihana ope, Sonja! Myös eri ikäiset kurssikaverit olivat samanhenkisiä & samalla mielellä mukana :), kokonaisuudessaan hieno kokemus!"

Dorotea Kyytsönen, Lahti, Si 2014

.

"Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta koulutuskokonaisuudesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opettajana olet todella sympaattinen ja ammattitaitoinen :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos, Sonja!! Suosittelen sataprosenttisesti!"

Anna-Kaisa Ervasti, Helsinki, Si 2014

.

"Sisustuskoulu Harmonian sisältö oli runsas ja erittäin monipuolinen. Sonja sekä vierailevat opettajat olivat kaikki todella asiantuntevia; jokainen hieno esimerkki omasta erityisosaamisestaan. Ymmärsin kuinka paljon osaamista, taitoa, harjaantumista ja tietoa sisältyy pieniinkin yksityiskohtiin. Erityinen kiitos Sonjalle projektityöni tukemisesta!! Koen saaneeni valtavasti eväitä jatkoon; hyvillä mielin voin ajatella, että jokaiselta - minultakin - löytyy oma vahvuusalue sisustussuunnittelussa :). Halusin luovuutta ja väriä elämääni, mutta sain paljon enemmän kuin olisin uskaltanut kuvitellakaan! Tästä haaveesta en enää osaa luopua.. Kiitos ihanasta kurssista!"

Mirja Lehti, Espoo, Si 2013

.

" Intohimoisena sisustusharrastajana halusin syventää osaamista omaksi ilokseni ja myös ammatillisista syistä, sillä työskentelen markkinointitehtävissä sisustus- ja lifestyle-alalla. Sisustuskoulu Harmonia vastasi odotuksiani ja suosittelen sitä lämpimästi alasta kiinnostuneille. Kävimme aiheita läpi monipuolisesti ja mikä parasta, erittäin käytännönläheisesti. Pienryhmän kesken vallitsi alusta alkaen lämminhenkinen tunnelma, ja Sonja ohjasi ryhmää ja projektitöitä positiivisella otteella ja vankkumattomalla ammattitaidolla."

Laura Tirkkonen, Si 2012

.

"Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelukoulutus ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!"

Päivi Lehmus, Si 2011

.

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa oli hyvin monimuotoista, yritysvierailut ja eri opettajien ohjauksessa tehtävät työt kehittivät meitä. Tehtävät muodostivat selkeän kokonaisuuden ja henkilökohtaista ohjausta sai jokaisessa työssä suoraan pääopettajalta Sonja Hukkaselta, joka oli itse mukana kaikilla tunneillamme. Oli erittäin mielekästä havaita oma kehittyminen, tehdä tehtäviä yhdessä muiden kanssa ja vaihtaa mielipiteitä asioista eri puolelta Suomea tulevien opiskelutovereiden kanssa. Kiitos :)!!"

Marja-Sisko Lappalainen, Si 2011

.


Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

TÄYDENNYSKOULUTUS & LYHYTKURSSIT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


.
 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.