Opiskelijat suosittelevat

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta


Yksilöllinen koulutus avaa uusia mahdollisuuksia

Harmonia Sisustuskoulusta saat ammatillisen osaamisen ja monipuolisen tietämyksen sisustussuunnittelijana työskentelyyn sekä suunnittelutyössä tarvittavat tiedot ja käytännöntaidot. Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneilla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle, sillä erotut muista omalla osaamisellasi. Sisustussuunnittelukoulutuksen päätyttyä Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneet ovat löytäneet paikkansa sisustusalalla - he toimivat sisustussuunnittelijoina, sisustusassistentteina, stailaajina, keittiösuunnittelijoina, huonekaluliikkeissä, sisustusmyyjinä ja työskentelevät monissa sisustusalan eri yrityksissä ympäri Suomen - voit lukea lisää opiskelijoiden tarinoita Opiskelijoiden kodit & tarinat -kohdasta.

Opiskelijoiden suosituksia Sisustuskoulu Harmoniasta

Annetut opiskelijapalautteet ovat täysin luotettavia, koska opiskelijat ovat antaneet luvan julkaista palautteet koko nimellään:

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa oli hyvin monimuotoista, yritysvierailut ja eri opettajien ohjauksessa tehtävät työt kehittivät meitä. Tehtävät muodostivat selkeän kokonaisuuden ja henkilökohtaista ohjausta sai jokaisessa työssä suoraan pääopettajalta Sonja Hukkaselta, joka oli itse mukana kaikilla tunneillamme. Oli erittäin mielekästä havaita oma kehittyminen, tehdä tehtäviä yhdessä muiden kanssa ja vaihtaa mielipiteitä asioista eri puolelta Suomea tulevien opiskelutovereiden kanssa. Kiitos :)!!"

Marja-Sisko Lappalainen, Si 2011

.

"Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelukoulutus ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja Hukkanen rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!"

Päivi Lehmus, Si 2011

.

" Intohimoisena sisustusharrastajana halusin syventää osaamista omaksi ilokseni ja myös ammatillisista syistä, sillä työskentelen markkinointitehtävissä sisustus- ja lifestyle-alalla. Sisustuskoulu Harmonia vastasi odotuksiani ja suosittelen sitä lämpimästi alasta kiinnostuneille. Kävimme aiheita läpi monipuolisesti ja mikä parasta, erittäin käytännönläheisesti. Pienryhmän kesken vallitsi alusta alkaen lämminhenkinen tunnelma, ja opettaja Sonja Hukkanen ohjasi ryhmää ja projektitöitä positiivisella otteella ja vankkumattomalla ammattitaidolla."

Laura Tirkkonen, Si 2012

.

"Sisustuskoulu Harmonian sisältö oli runsas ja erittäin monipuolinen. Pääopettaja Sonja Hukkanen sekä vierailevat opettajat olivat kaikki todella asiantuntevia; jokainen hieno esimerkki omasta erityisosaamisestaan. Ymmärsin kuinka paljon osaamista, taitoa, harjaantumista ja tietoa sisältyy pieniinkin yksityiskohtiin. Erityinen kiitos opettajalle projektityöni tukemisesta!! Koen saaneeni valtavasti eväitä jatkoon; hyvillä mielin voin ajatella, että jokaiselta - minultakin - löytyy oma vahvuusalue sisustussuunnittelussa :). Halusin luovuutta ja väriä elämääni, mutta sain paljon enemmän kuin olisin uskaltanut kuvitellakaan! Tästä haaveesta en enää osaa luopua.. Kiitos ihanasta kurssista!"

Mirja Lehti, Espoo, Si 2013

.

"Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta koulutuskokonaisuudesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Sonja Hukkanen on todella sympaattinen ja ammattitaitoinen opettaja :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos!! Suosittelen sataprosenttisesti!"

Anna-Kaisa Ervasti, Helsinki, Si 2014

.

"Tämä koulutus on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! Sisustuskoulu Harmonia oli minulle kuin johdatusta tulevaan.. Olet ihana ope, Sonja Hukkanen! Myös eri ikäiset kurssikaverit olivat samanhenkisiä & samalla mielellä mukana :), kokonaisuudessaan hieno kokemus!"

Dorotea Kyytsönen, Lahti, Si 2014

.

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa on ollut antoisa ja avartava retki sisustuksen saloihin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että ensimmäisestä päivästä lähtien töitä on tehty käytännössä ja konkreettisesti - itse kun pidän vähemmän teorioista.. Lähipäivät ovat olleet mielenkiintoisia, tehokkaita, haastavia ja inspiroivia ja olen saanut paljon työkaluja omaan työhöni. Lisäksi on ollut hienoa saada heti valmiit kontaktit sisustusalan firmoihin! Päällimmäiseksi mieleen jäi upea fiilis, kiitos siitä opelle & kurssikavereille!"

Nina Gratschew, Parkano, Si 2014

.

"Hakeuduin opiskelemaan Sisustuskoulu Harmoniaan, koska halu oppia oli suuri. Ensin tuntui, että omat taidot eivät riitä, mutta kannustava opetus ja mielenkiintoiset aiheet auttoivat itsetunnon kohotuksessa. Usko ja rohkeus lisääntyivät ja myös uskallus käyttää värejä tuli elämääni. Henkilökohtaiset tapaamiset auttoivat hienosti eteenpäin projektityössä ja usko omaan suunnittelmaan kasvoi. Eero Aarnion tapaaminen oli ihan paras synttärilahja!"

Päivi Metsäranta, Helsinki, Si 2015

.

"Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja Hukkanen on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Kurssi kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!"

Nina Wohlman, Porvoo, Si 2015

.

"Sisustuskoulu Harmonian sissutussuunnittelun koulutus on ollut erittäin hyvä & hieno kokonaisuus. Aluksi mietin vähän, oleko tarpeeksi hyvä kurssille, mutta parin kerran jälkeen ajatus hävisi. Sonja Hukkanen on ihana ope, joka on luonut rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa on saanut rauhassa omaksua asioita. Myös koulutuksen aikataulu on ollut hyvä. Tuntuu, että olen oppinut todella paljon ja oma osaaminen on vahvistunut kurssin aikana. On ollut tosi hyödyllistä tutustua hyviin yhteistyökumppaneihin. On sellainen tunne, että uskaltaa alkaa tekemään sisustustöitä. Ja vielä on opiskeltavaa - maalauskurssit, ehkä sketch up. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kurssista - olen todella iloinen että tulin mukaan kurssille. Lämmin kiitos!!"

Leena Pirjamo, Helsinki, Si 2015

.

"Kiitos opettajalle! Sisustuskoulu Harmonia ylitti odotukseni. Suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!"

Niina Jokela, Helsinki, Si 2015

.

"Tämä koulutus superhyvä omaa taloa rakentavalle / rakentamista suunnittelevalle. Säästää kyllä kurssimaksun rakentamisen aikana moneen kertaan. Kiitos opettajalle erittäin kannustavasta otteesta! Sonja Hukkanen, olet ihanan positiivinen ja avoin, palautteesi on aina rakentavaa."

Mari Kurkinen, Nokia, Si 2016

.

"Lähdin etsimään takaisin elämän värejä ja sitä luovuutta, mitä on aiemmin ollut. Tallellahan ne ovat !!! tuli tietoa ja oppia ja sitä tärkeää positiivista kannustusta. Meillä on ollut upea matka yhdessä, kiitos!"

Virpi Mielonen, Helsinki, Si 2016

.

"Tämä kevät on ollut ikimuistoinen; jokaista koulupäivää olen odottanut innolla, enkä ole kertaakaan pettynyt. Repussa on paljon uusia ideoita ja ystäviä. Harjoitukset erittäin tärkeitä - olennainen osa sisustussuunnittelua. Sonja, olet auttavainen, ymmärtäväinen ja empaattinen monilahjakkuus. Kiitos avustasi & kaikista vinkeistä!"

Sirpa Seppä, Vantaa, Si 2016

.

"Sonja Hukkanen, olet kommunikoinnin mestari ja osaat kuunnellakin. En yhtään ihmettele hyvää mainettasi. Oletko koskaan väsynyt? Luulisi, mutta ei kyllä ikinä näkynyt. Henkilökohtaisissa tapaamisissa sain paljon hyviä vinkkejä suunnittelutyöhöni. Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi!"

Pirkko Kiviluoto, Vantaa, Si 2017

.

"Kokonaisuudessaan hyvä koulutus! Sonja Hukkanen on todella positiivinen ja innostava opettaja - henkilö oikealla alalla! Ennen kurssin aloitusta ajattelin, että en osallistuisi maalauskursseille. Mutta kuinka ollakaan, oli innostavaa huomata, että kurssin tuotteet olivat aivan ihania maalata ja niillä tulee upeaa jälkeä! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille!"

Tuija Linna, Espoo, Si 2017

.

"Kauttaaltaan loistava koulutuskokonaisuus, loistavassa ohjauksessa ja loistavien ihmisten seurassa. Kaikki luennoitsijat alansa asiantuntijoita ja mukavia ammattilaisia! Hyvin kattava, kaikki aihe-alueet huomioonotettu - vahva suositus!"

Anu Kuismin-Sawiris, Helsinki, Si 2018

.

"Ihana ja inspiroiva koulu! Sonja Hukkanen on motivoiva ja aurinkoinen opettaja. Hän saa meistä jokaisesta parasta irti. Opettajan persoona antaa meille jokaiselle uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. En haluaisi, että koulu loppuu. Oli todella mukava tutustua opettajan lisäksi mahtaviin opiskelukavereihin! Innostuin entistä enemmän sisustamisesta ja haluan jatkaa tällä alalla eteenpäin".

Marika Punkamaa, Helsinki, Si 2019

.

"Kiva & lämmin vastaanotto heti ensimmäisenä päivänä. Piirustus aluksi haastavaa, mutta hyvin opettaja auttoi alkuun. Täsmäkoulutukset yrityksissä olivat kivoja ja tärkeitä (tarjoilut myös mukavaa ekstraa). Oli hyvä, että koulutuksessa on aikaa ja mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjaukseen, sain paljon tukea. Opettaja on aivan ihana ja lämmin persoona, joka pystyy luomaan rennon ja leppoisan ilmapiirin. Sonja, sinua on kiva kuunnella, arvostan suuresti ammattitaitoasi!"

Päivi Häkkinen, Kangasala, Si 2019

.

"Koulutuksessa parasta oli opintojen sisältö sekä meidän ryhmä, jossa kaikki tehtiin suurella intohimolla. Oli hienoa nähdä kaikkien kehitys. Koulutus antoi paljon tietoa, opetti uutta ja haastoi kivasti. Yritysvierailuissa oli tosi hyviä kouluttajia. Sonja, sinussa on jokin parantava energia, mikä sinusta säteilee. Teet työtäsi suurella sydämellä ja se näkyy. Kiitos kaikesta!"

Jenny Angeri-Öhman, Tornio, Si 2020

.

"Ihanaa, että olen saanut tietoa ja osaamista alan huippuammattilaisilta. Saimme tehdä hyödyllisiä tehtäviä ja kivoja ryhmätöitä. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Sonja, olet lämminhenkinen opettaja ja hyväksyt ja näet erilaisia vaihtoehtoja. Omalla olemuksellasi kannustat meitä luottamaan itseemme ja luovuuteemme. Sain tiedon lisäksi myös paljon voimaa ja energiaa."

Marjaana Katila, Vanha-Ulvila, Si 2020

.

"Harmonia Sisustuskoulussa oli parasta opetuksen käytännönläheisyys. Opetus ei ollut liian taiteellista, vaan oikeasti käytännönläheistä. Sain realistisen kuvan sisustussuunnittelijan työstä. Oli myös mahtavaa oppia käyttämään SketchUp-piirustusohjelmaa sekä PowerPointia. Sonja Hukkanen on tosi ammattitaitoinen ja hyvä opettaja. Jaksat ihanasti ottaa kaikki huomioon ja kannustaa. Sain sinulta tosi hyvää palautetta projektitöistä. Uskomatonta, miten voit muistaa kaikkien työt!"

Krista Hyvönen, Rovaniemi, Si 2021

.

"Harmonia Sisustuskoulussa oli monipuolisesti sekä koulupäiviä että yritysvierailuja ja sopivasti tehtäviä. Koulupäivien harjoitukset sekä ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat hyviä. Joustava koulutus mahdollisti työssä käynnin koulun ohessa. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat koulun vahvuuksia, niissä käytiin hyvin läpi omiin töihin liittyvät haasteet. Oli kiva nähdä ja oppia myös muiden töistä ja erilaisista ratkaisuista. Opettaja vastasi aina nopeasti ja avuliaasti kaikkiin kysymyksiin. Kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta!"

Miia Härkönen, Hyvinkää, Si 2021

.

"Kiitos kivasta ja erittäin opettavaisesta koulutuksesta. Opin todella paljon ja koulutus avasi silmiäni monin tavoin. Sonja Hukkanen on tosi ammattitaitoinen opettaja! Lähipäivät koin kaikkein parhaimpina ja antoisimpina, kun pääsi konkreettisesti koskettelemaan materiaaleja ja jakamaan ajatuksia ja havaintoja muiden kanssa. Voin suositella Harmonia Sisustuskoulua muillekin!"

Nina Lehmusvuori, Helsinki, Si 2021

.

”Koulutuksessa oli parasta ammattitaitoinen ja ihana opettaja sekä pieni ryhmä. Pienessä ryhmässä opettajalla riitti aikaa neuvoa jokaista. Koulutus oli laaja ja monipuolinen ja ilmapiiri rento ja kannustava. Koulutus sisälsi paljon käytännönharjoittelua. Koulutuksessa oli monipuolisesti lähipäiviä, yritysvierailuja ja tehtäviä. Myös ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat kivoja. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat todella hyödyllisiä ja sain niistä hyviä vinkkejä ja neuvoja suunnittelutöihini. Sonja Hukkanen on todella ammattitaitoinen ja kärsivällinen opettaja! Lämmin kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille.”

Tytti Parro, Tuusula, Si 2021

.

"Koulutuksen yritysvierailupäivät olivat tosi hyviä ja opettavaisia – kun pääsee itse tutustumaan tuotteisiin, asiat jäävät konkreettisesti mieleen. Workshop-päivät olivat myös hyvää harjoitusta, koska tekemällä oppii. Myös muiden opiskelijoiden töitä ja suunnitelmia oli kiva nähdä, niistäkin sai hyviä vinkkejä. Maalauskoulut olivat mahtavia ja innostavia päiviä itse tehden. Kiitos hyvistä eväistä sisustuksen maailmaan!"

Armi Lötjönen, Lappeenranta, Si 2022

.

” Hyvä kokonaisuus - sain valtavasti uutta tietoa ja oppia. Parasta koulutuksessa oli yhteishenki ja muihin tutustuminen, kontaktien saaminen yrityksistä & perustietojen saaminen kaikilta sisustamisen osa-alueilta. Henkilökohtaiset konsultaatiot olivat tosi hyviä ja sain paljon apua ja kannustusta - koin tämän todella tärkeäksi. Opettajan tuki oli korvaamatonta. Sonja, kiitos sinulle tästä matkasta, henkisestä tuesta, kuuntelemisesta ja jokaisen vahvuuksien ymmärtämisestä! Tämä on ollut arvokas kokemus, josta voi ammentaa pitkään ja jonka avulla on hyvä jatkaa eteenpäin. Olen todella iloinen, että päätin valita juuri Harmonia Sisustuskoulun!”

Vilma Jeskanen, Helsinki, Si 2022

.

”Koulutus oli tasokas ja kouluttajat olivat hyviä. Koulutus sisälsi hienoja yritysvierailuja laajalti eri alueilta. Ryhmätyöt olivat antoisia ja henkilökohtaiset konsultaatiot hyviä. Ryhmäydyimme tosi nopeasti ja sain ihania uusia tuttavuuksia ja paljon ideoita sekä ajatuksia tulevaa elämää varten. Kiitos antoisasta vuodesta!”

Eveliina Lunna, Kotka, Si 2022

.

"Olen erittäin tyytyväinen koulutukseen kokonaisuutena. Koulutus on antanut minulle tosi paljon. Sain paljon uusia näkökulmia sisustussuunnittelijana toimimiseen. Tajusin, että osaan piirtää (!). Tehtäviä oli kiva tehdä yhdessä ja opin myös itsestäni uutta. On ollut mahtavaa saada verkostoitua alan yrittäjien kanssa. Sonja Hukkanen on opettajana helposti lähestyttävä ja osaa opettaa. Sain myös sopivasti kannustusta. Suosittelen – ja olen jo suositellutkin tätä koulutusta!"

Leila Girs, Kellokoski, Si 2022

.

"Erittäin hyvä vuoden kestävä kokonaisuus, jossa opiskelija voi myös omalla motivaatiollaan vaikuttaa lopputulokseen. Oma motivaationi kasvoi jatkuvasti - oppimiskäyrä oli valtava. Workshopit olivat hyviä harjoitteita ja ne kasvattivat omaa varmuutta ja uskallusta yhdistellä materiaaleja ja värejä. Vierailukohteet oli valittu todella hyvin. Myös Maalauskoulu oli hyvä kurssi, jossa opin paljon käytännön tekniikoita. Showroom-käynnit olivat mielenkiintoisia ja niissä pidetyt koulutukset erinomaisia, saimme hyödyllisiä kontakteja jatkoa ajatellen. Meillä on todella ihana pienryhmä ja tukiverkosto. Koko koulutus oli minusta todella hyvä. Tästä on hyvä jatkaa!"

Piritta Voipio, Espoo, Si 2022

.

”Lämminhenkinen tunnelma ja ihana ryhmä. Pieni ryhmäkoko on todellinen vahvuus. Ryhmäytyminen on helppoa pienessä ryhmässä ja jokainen pääsee esittämään omia näkemyksiään. Aihe-alueet olivat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä – sain paljon tarpeellista oppia. Koulutus sisälsi todella monipuolisesti eri aiheita. Ryhmätehtävät olivat tosi antoisia ja yrityskäynnit inspiroivia. Käsillä tekeminen antoi mukavaa vastapainoa. Sonja Hukkanen on opettajana helposti lähestyttävä & rennon ilmapiirin luoja. Kiitos tästä vuodesta!”

Mari Niskala, Tampere, Si 2022

.

” Olen todella iloinen, että hain Harmonia Sisustuskouluun. Opetus oli hyvää ja opiskelu kivaa. Koulutus avasi omaa näkemystä ja opin todella paljon. Meillä oli ihan ryhmä. Ei tarvinnut hävetä, vaikka ei heti kaikkea osannutkaan. Erittäin kattava opetus & hienot vierailupaikat! Kiitos Sonja, olet kannustava ja hyvä opettaja. Tämä oli ihana vuosi minulle!”

Tuuli Laajarinne, Helsinki, Si 2022

.

”Heti koulun alkaessa tuli tervetullut fiilis ja lämmin vastaanotto. Tykkäsin hyvin paljon siitä, kuinka helpoksi koulun aloittaminen oli tehty. Ensimmäisten ryhmätöiden avulla pääsi hyvin vauhtiin ja tutustumaan omiin ryhmäläisiin. Saimme selkeää opetusta piirtämisessä & opetus toimi hyvin kokonaisuutena. Luennot olivat kattavia ja asiantuntevia. Vierailut olivat antoisia – ne inspiroivat todella paljon. Sonja Hukkanen on opettajana lämmin ja hyväksyvä. Opettajalta saatu palaute lisäsi itsevarmuutta suunnitteluun – oli hyvä, että välillä täytyi näyttää, mitä oli tehnyt, niin tuli tehdyksi. Aikataulu oli hyvin rakennettu ja koulun suorittaminen töiden ohella onnistui hyvin. Parasta koulutuksessa oli meidän pieni, ihana ryhmä ja kannustava ilmapiiri. Nautin tästä vuodesta! Kiitos Sonja & onnea Harmonia Sisustuskoulun tuleviinkin vuosiin!”

Linda Heikkilä, Tampere, Si 2022

.

"Koulutus vastasi hyvin odotuksiani. Sain oppia, kokemusta ja itsevarmuutta aloittaa sisustussuunnittelijan työt jo opiskeluajalla. Kiitos Sonja kannustuksesta koko vuoden ajan! Parhaita asioita Sisustuskoulu Harmoniassa on pienryhmässä opiskelu, opettajan tuki ja kannustus, käytännön harjoitukset ja ihana ilmapiiri. Vuosi hujahti niin nopeasti, ja olisin voinut jatkaa vaikka toisenkin, niin mielenkiintoista oli opiskella tätä alaa. Vahva suositus!"

Anu Rekola, Helsinki, Si 2023

.


Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


.
 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.