Haku sisustussuunnittelijan koulutusohjelmaan

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Lisätiedot & hakeminen koulutukseen


Suomen suosituin sisustuskoulu

Sisustuskoulu Harmonia tarjoaa muista erottuvan, yksilöllisemmän ja luovemman tavan opiskella sisustussuunnittelua. Jos etsit korkeatasoista ja monipuolista sisustusalan koulutusta ja kaipaat henkilökohtaisempaa ja yksilöllisempää opetusta, Harmonia Sisustuskoulu on sinulle sopivin vaihtoehto. Harmonia Sisustuskoulussa voit opiskella pienessä ryhmässä ja alalla työskentelevän ja kokeneen sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus sisältää runsaasti konkreettista käytännönharjoittelua ja saat yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtaista opetusta joka päivä.

HARMONIA Designin kehittämä, yksilöllisempi ja luovempi tapa opiskella sisustussuunnittelua on muodostunut hyvin suosituksi. Sisustuskoulu Harmonian yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta - ja pienryhmän koulutuspaikat täyttyvät yhä nopeammin. Pienryhmäopiskeluun otetaan vain 14 opiskelijaa.

Sisustusalan koulutusta 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastaa ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti: pääopettajana toimiva sisustusarkkitehti (BA, SI) Sonja Hukkanen vastaa opiskelijoiden yksilöllisestä opetuksesta henkilökohtaisesti. Sisustusarkkitehti Sonja Hukkasella on takanaan jo 20 vuoden kokemus Suomen tunnetuimpana sisustusalan kouluttajana.

Yksilöllinen koulutus soveltuu kaikille

Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus sopii kaikille sisustamisesta kiinnostuneille - aiempia opintoja tai alan kokemusta ei tarvita. Harmonia Sisustuskouluun ovat tervetulleita kaikki, sillä yksilöllinen koulutus soveltuu niin jo alaa tunteville kuin vasta-alkajillekin. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta sisustusalalta tai takanasi aiempia sisustusopintoja, mutta myös kokemus oman kodin sisustamisesta riittää. Harmonia Sisustuskoulun pienryhmäkeskeisessä koulutusmuodossa jokaisen opiskelijan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet pystytään huomioimaan yksilöllisesti. Yksilöllisesti järjestetty koulutus sopii kaikille - tärkeintä on oma innostus sisustamiseen sekä halua oppia uutta.

Takaamme korkeatasoisen koulutuksen laadun

Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastaa ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti: Sisustuskoulu Harmoniassa opiskelu tapahtuu kokeneen ja ammattitaitoisen sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Harmonia Design Oy:n johtava sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen (BA, SI) vastaa opiskelijoiden yksilöllisestä opetuksesta henkilökohtaisesti. Pääopettajan lisäksi oman panoksensa opetukseen tuovat sisustusalan eri osa-alueiden asiantuntijat, jotka täydentävät ja syventävät ja koulutussisältöä omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan. Sisustuskoulu Harmoniassa kaikilta sisustusalan kouluttajilta edellytetään ammatillista pätevyyttä, pitkää koulutuskokemusta sekä vaaditaan vähintään 10 vuoden päätoiminen työkokemus sisustusalalta. Kouluttajilta vaadittu pätevyys takaa koulutuksen erinomaisen laadun ja korkean tason.

Helppo sijainti läheltä ja kaukaa tuleville

Kätevä sijainti idyllisessä Käpylässä mahdollistaa paikalle pääsyn helposti läheltä ja kaukaa. Harmonia Sisustuskoulun koulutussisältö ja aikataulu on suunniteltu niin, että koulutukseen voivat osallistua kauempanakin asuvat. Harmonia Sisustuskoulu yksilölliseen sisustussuunnittelun koulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen: jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, monet opiskelijat tulevat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja eri kaupungeista. Pientyhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa ja myös opettajat tulevat tutuiksi. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, tutussa ryhmässä ilmapiiri on mukavaa ja rento.

Julkiset liikenneyhteydet sisustuskoululle ovat loistavat. Sisustuskoulun oma sisäänkäynti on katutasossa, lähin bussipysäkki on sisustuskoulun edessä. Sisustuskoulu sijaitsee Käpylän juna-aseman tuntumassa (lyhyt kävelymatka), mutta pääset koululle näppärästi myös Pasilan juna-asemalta (5-10 min) ja Rautatieasemalta (25 min). Myös Helsinki-Vantaan lentokentältä on hyvät yhteydet koululle. Sisustuskoululle on helppo tulla myös omalla autolla. Kaikilla lähikaduilla on runsaasti vapaita parkkipaikkoja - kaikki ilmaisia. Lahden moottoritieltä, Kehä I ja Kehä III varrelta, Tuusulan väylältä sekä Porvoosta pääset suoraan Käpylään – eikä sinun tarvitse ajaa Helsingin keskustan vilskeeseen.

Ihanteelliset koulutustilat sopivat käytännönharjoitteluun

Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelukoulutus järjestetään Suunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n viihtyisissä koulutustiloissa (90m2). Aito ja inspiroiva koulutusympäristö luo ihanteelliset puitteet oppimiselle. Ammattimaisissa työskentelytiloissa sisustussuunnittelun harjoittelu on konkreettisia. Opiskelu tapahtuu pienryhmässä, jossa oppilaita on vain 14 ja siksi laajat ja monipuoliset suunnitteluharjoitukset voidaan toteuttaa ohjatusti ja jokainen opiskelija saa henkilökohtaista opetusta. Suunnittelutoimiston kattava materiaalistudio (20m2) on kokonaan opiskelijoiden käytettävissä kaikkina lähipäivinä: kangasmallistot, tapettikirjat, lattia- ja laattamallit, erilaiset pintamateriaalit ja kaikki muu sisustussuunnittelutyössä tarvittava materiaali on opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan.

Sisustussuunnittelijaksi pienryhmä-koulutuksessa 11 kuukaudessa

Harmonian intensiivinen ja pienryhmäkeskeinen koulutusmuoto mahdollistaa opiskelun sisustussuunnittelijaksi 11 kuukaudessa. Yksilöllinen pienryhmässä tapahtuva opiskelu on tehokkaampaa ja oppiminen on syvällisempää - kaikki opiskelijat saavat henkilökohtaista opetusta ja yksilöllistä ohjausta. Sisustuskoulu Harmoniassa sinulla on mahdollisuus harjoitella myös sisustussuunnittelutyössä tarvittavia käytännön taitoja. Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen opetus ja erittäin monipuolinen koulutus antavat opiskelijoille kaikki suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisien sisustussuunnittelijana työskentelyyn. Harmonia Sisustuskoulun käyneenä erotut muista ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle.

Mitä sisustussuunnittelijan koulutus maksaa?

Sisustuskoulu Harmoniassa myös maksuvaihtoehdot ovat joustavia: voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan ja maksaa koulutuksesi kertamaksulla, 1-4 erässä tai kuukausimaksuina. Kertamaksuna maksettuna sisustussuunnittelijan koulutuksen kokonaishinta on 3400 euroa. Jos koulutus maksetaan useammassa erässä, jokaiseen erään lisätään noin 10 euron käsittelymaksu.

Yksilöllisessä pienryhmäopetuksessa koulutuspaikkoja on vain 14 henkilölle. Koulutuksen aloituspaikat varataan henkilökohtaisella varausmaksulla (250 €), joka maksetaan kun opiskelija saa koulutuspaikan pienryhmässä. Kun henkilökohtainen varausmaksu (250 €) on maksettu, koulutuksen voi maksaa:

  • yhdessä erässä: 3150 €
  • kahdessa erässä: 2 x 1585 €
  • neljässä erässä: 4 x 800 €
  • kk-maksuina: 12 x 275 € /kk

Sisustussuunnittelukoulutuksen hinta sisältää opetuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja yksityisopetuksen, kattavan opetusmateriaalin sekä workshop-päivien harjoituksissa tarvittavat materiaalit, kankaat, tapetit, ym. pintamateriaalimallit. Myös suunnittelutoimiston laaja ja kattava materiaalistudio on vapaasti opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan. Suunnittelutoimiston tilat on varattu kokonaan opiskelijoiden käyttöön lähipäivinä.

Sisustuskoulu Harmoniassa opiskelijoiden ei tarvitse ostaa mitään tarvikkeita itse. Koulutuksen hintaan sisältyvät kaikki opinnoissa tarvittavat tarvikkeet (kansiot & muistiinpanovälineet, kynät & tussit, kumit, viivottimet & sablonit, mittatikun, rullamitan & nauhamitan, sakset, mm-paperit, kuultopaperit, piirustuspaperit ym). Opiskelijat saavat myös 2500 värin Symphony-väriviuhkat (Opus I ja Opus II, väriviuhkojen arvo on 80 euroa).

Lähipäiviin ei sisälly lounasta, mutta Sisustuskoululla on oma keittiö, jossa on kahvia ja teetä sekä pikkuleipiä tai pientä suolaista aina tarjolla.

Miten voin hakea mukaan koulutukseen?

Harmonia Sisustuskoulun yksilölliseen sisustussuunnittelun koulutukseen hakeminen tapahtuu henkilökohtaisesti vapaamuotoisella hakemuksella, jossa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja taustastasi, miksi sisustusalan koulutus kiinnostaa sinua ja mitä toivot saavasi kurssilta. Yksilöllinen sisutussuunnittelun koulutus soveltuu kaikille, aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta ei tarvitse olla. Hakemuksella arvioidaan opiskelijan motivaatiota ja soveltuvuutta pienryhmäopiskeluun. Vapaamuotoiset hakemukset (sekä hakijan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero) toimitetaan sähköpostitse koulutuksesta vastaavalle pääopettajalle osoitteella: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Pienryhmät täyttyvät hyvin nopeasti, koulutukseen kannattaa hakea heti kun haku on käynnistynyt.

Tervetuloa Harmoniaan oppimaan & viihtymään!

Lisätietoja sisustussuunnittelijan koulutuksesta saat Harmonia Sisustuskoulun pääopettajalta, sisustusarkkitehti Sonja Hukkaselta, joka kertoo sinulle mielellään lisää koulutuksesta ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiisi. Kaikki Sisustuskoulu Harmonian hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja sisustuskouluun hyväksymisestä ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti.


Sisustuskoulu Harmonian koulutukset 2023 - 2024

Sisustussuunnittelijan ammattiin valmistava koulutus (11 kk)

Si-28: 7.9.2022 - 13.8.2023: TÄYNNÄ!

Si-29: 14.4.2023 - 17.3.2024: Paikkoja vapaana: 2

.

Syventävä jatkokoulutus sisustussuunnittelijoille (7 kk)

MasterClass-22: 29.10.2022 - 18.6.2023: Täynnä!

MasterClass-23: 28.10.2023 - 9.6.2024: Haku alkanut!

.

Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.