Täydennyskoulutus ja lyhytkurssit

SISUSTUSKOULU HARMONIAN

Täydennyskoulutukset


  • Sketch Up: Intensiivikurssi 3D-piirtämisessä (12h)

  • Maalauskoulu I: Helmiäismaalit (8h)

  • Maalauskoulu II: Struktuuripinnat (8h)

  • Maalauskoulu III: Rivedil efektimaalit (8h)

  • Maalauskoulu IV: Riveldil Deluxe (8h)

 


Maalauskoulu I: Helmiäismaalit

  • Koko päivän intensiivikurssi (8h)

Sisältö: Kurssilla opit itse maalaamaan erilaisia helmiäispintoja ja saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön. Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia & myrkyttömiä.


Maalauskoulu II: Struktuuripinnoitteet

  • Koko päivän intensiivikurssi (8h)

Sisältö: Kurssilla opit itse maalaamaan erilaisia struktuuripintoja ja saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön - kurssi sisältää erilaisia tekniikoita, joita voi yhdistää toisiinsa. Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia & myrkyttömiä.

.

Maalauskoulu III: Rivedil efektimaalit

  • Koko päivän intensiivikurssi (8h)

Sisältö: Kurssilla tutustutaan Rivedilin erilasiin erikoismaaleihin ja harjoitellaan erilaisten pintojen toteutusta käytännössä. Kurssilla opit maalaamaan näyttäviä sivellintekniikoita, jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia työstää. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Viimeistellyt pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä tai metallin hohtoisia. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja valmistajista. Tuotteet soveltuvat yksityiskoteihin sekä julkisiin tiloihin.Kurssilla saat laadukkaan ja kattavan työvälinepaketin (arvo 80 euroa), jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

.

Maalauskoulu IV: Rivedil Deluxe

  • Koko päivän intensiivikurssi (8h)

Sisältö: Kurssilla tutustutaan Rivedilin erilasiin erikoipintoihin ja harjoitellaan niiden toteutusta käytännössä. Saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa ja saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Rivedil on yksi maailman johtavia laadukkaiden erikoismaalien ja -laastien valmistajista. Kokoelman korkeatasoisilla sisustuslaasteilla ja -maaleilla on jokaisella oma luonteensa. näyttävät pinnat voivat olla karkeita tai sileitä, kiiltäviä, mattapintaisia tai metallin hohtoisia. Kurssilla saat laadukkaan ja kattavan työvälinepaketin (arvo 80 euroa), jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.

Lisätiedot:

Kurssit sopivat kaikille: Aiempaa kokemusta tai osallistumista aiemmille kursseille ei tarvitse olla - kaikki ovat tervetulleita mukaan!

.

Opetus tapahtuu pienryhmässä sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonja Hukkasella on takanaan yli 25 vuoden kokemus erikoispintojen totetttamisesta. Koulutuspaikkana toimii Sisustuskoulu Harmonian viihtyisät tilat Helsingin Käpylässä, osoitteessa: Käpyläntie 4, Helsinki.

.

Maalauskoulun hinta: 250 e/hlö (hinta sis. alv 24 %) / Maalauskoulu. Kurssin hintaan sisältyy työvälinepaketti (arvo 80 e), jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin. Kurssin hinnat sisältävät myös koulutusmateriaalin: maalausohjeet sekä upeat värikartta-esitteet kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista. Päivään sisältyvät myös aamu- ja iltapäiväkahvit.

.

Ilmoittautuminen kurssille ja lisätiedot: Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille.

.

HarmoniaDesign_oh.sein.lhi

.

SketchUp-intenssiivikurssit 3D-piirtämisessä

  • 2-päiväinen etäkoulutus (12h)

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat saada käytännönläheistä opetusta 3D-piirustusohjelman käyttämisestä suunnittelutyössä. SketchUp on helppokäyttöinen 3D-piirustusohjelma, joka soveltuu tila-, kaluste- ja sisustussuunnitelmien 3D-esittämiseen.

SketchUp-intensiivikurssin tavoitteena on antaa perusvalmiudet SketchUp-ohjelman käyttämisessä. Kurssilla opit tekemään yksinkertaisen huonetilan 2D-piirustuksen sekä 3D-mallin kalusteineen. Kurssilla opittujen toimintojen pohjalta voit jatkaa harjoittelua, ja mallintaa jatkossa koko kodin tilat.

Koulutuksen sisältö:

Päivä 1
- 2D-pohjan piirtäminen tarkoilla mitoilla
- omien 2D-kalustesymbolien luominen
- 2D-kalustesymbolien kääntäminen, siirtäminen, kopioiminen ja skaalaaminen
- 2D-pohjan tulostaminen
- yksinkertaisen 3D-mallin luominen
- värien ja materiaalien lisääminen
- kalusteiden hakeminen 3D-mallivarastosta

Päivä 2
- kertaus päivän 1 aiheista
- 3D-kalusteiden tarkempi käsittely
- värien ja materiaalien hallinta
- suunnitelman erilaiset esitystavat
- näkymien tallennus
- kuvien vienti muihin ohjelmiin
- pikakatsaus: Pro-versio toiminnot, renderöintiohjelmat

+ Kertausilta (2h)
- kurssilaisten omat kysymykset

+ Valmisteluilta (1h)
- ohjeistusta ohjelman asentamisessa
- ennakko-ohjeita kurssille

.

Ennen koulutuksen alkua: Voit asentaa maksuttoman ohjelman omalle tietokoneellesi ennen kurssin alkua sivulta: www.sketchup.com. Ohjelma toimii sekä Windows ja Mac käyttöjärjestelmissä, koulutus toteutetaan Windows-ympäristössä. Kurssilla tarvitset kannettavan tietokoneen ja ns. rullahiiren.

.

Kouluttaja: Lasse Home, Cadlink Oy. Lasse on suosittu CAD -kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus CAD-ohjelmista. Koulutuksessa käytetään Sketchup -ohjelman ilmaisversiota (Windows/Mac).

.

Hinta: Koulutuksen hinta 250 e (hinta sis. alv 24%). Koulutuksen hintaan kuuluu: videot ohjelman perustoiminnoista ennakkovalmistelua ja kertaamista varten, kurssimateriaali pdf-muodossa, kahden kurssipäivien tallenteet aihealueittain (käytettävissä 6 kk kurssin jälkeen), täydentävät videot (kurssin aikana hankalaksi osoittautuneista kohdista) sekä noin 2 vkoa kurssin jälkeen kertausilta 1,5-2 h). Myös kertausilta tallennetaan.

.

Ilmoittautuminen koulutukseen ja lisätiedot: Lähetä omat yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puh) sähköpostitse: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille.

.


Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

TÄYDENNYSKOULUTUS & LYHYTKURSSIT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.