Sisustuskoulu Harmonia - Sisustusalan koulutusta

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta


Sisustussuunnittelijan koulutusohjelma (11 kk)

Syksy 2022 Si-28: 7.9.2022 - 13.8.2023: Täynnä!

Kevät 2023 Si-29: 14.4.2023 - 17.3.2024: Paikkoja vapaana: 2

.

20 syytä valita Sisustuskoulu Harmonia:

 • Edelläkävijä - Sisustuskoulu Harmonia tarjoaa muusta koulutustarjonnasta erottuvan, yksilöllisemmän ja tehokkaamman tavan opiskella sisustussuunnittelua.

 • Yksilöllinen - Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa opiskelu on yksilöllistä opiskelua pienryhmässä, jossa on vain 14 opiskelijaa.

 • Tehokas - Pienryhmässä opiskelu on tehokkaampaa ja oppiminen syvällisempää - pienryhmässä aikaa ja huomiota riittää jokaiselle ja opiskelijat saavat henkilökohtaista opetusta ja yksilöllistä ohjausta.

 • Laaja koulutusohjelma - Sisustuskoulu Harmonian koulutussisältö on koulutustarjonnan laajin: koulutuksen kokonaistuntimäärä on 260 tuntia. Koulutus järjestetään tehokkaana päiväopiskeluna, jota syventävät itsenäisesti suoritettavat etätehtävät. Lähipäiviä on keskimäärin 3 päivää kuukaudessa. Lähipäivät järjestään intensiivisinä kokonaisuuksina peräkkäisinä perjantai-, lauantai- ja sunnuntaipäivinä.

 • Aidosti monipuolinen - Sisustussuunnittelun koulutusohjelma sisältää 60 aihepiiriä, joiden aikana käydään läpi kaikki sisustussuunnittelun eri osa-alueet intensiivisinä kokonaisuuksina. Lisäksi lähipäivät sisältävät runsaasti sisustussuunnittelun konkreettista käytännönharjoittelua.

 • 20 vuoden kokemuksella - Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastava pääopettaja on ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti. Pääopettajana toimivalla Sonja Hukkasella on sisustusarkkitehdin tutkinto ja takanaan jo 20 vuoden kokemus Suomen tunnetuimpana sisustusalan kouluttajana.

 • Vahva 20 hengen ammattilaisverkosto - Pääopettajan lisäksi oman panoksensa opetukseen antavat sisustusalan eri osa-alueiden asiantuntijat, jotka täydentävät ja syventävät monipuolista koulutussisältöä omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan Harmonian täsmäkoulutuksissa.

 • Laatu & korkeataso - Harmonia Sisustuskoulu takaa järjestämänsä koulutuksen laadun ja korkean tason: Harmonia Sisustuskoulussa kaikilta sisustusalan kouluttajilta edellytetään ammatillista pätevyyttä, pitkää koulutuskokemusta ja vaaditaan vähintään 10 vuoden päätoiminen työkokemus sisustusalalta.

 • Ihanteellinen koulutuspaikka - Harmonian sisustussuunnittelukoulutus järjestetään Suunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n viihtyisissä koulutustiloissa (90m2). Aito ja inspiroiva koulutusympäristö luo ihanteelliset puitteet oppimiselle.

 • Ammattimaiset työskentelytilat - Sisustussuunnittelun harjoittelu on aitoa ja hyvin konkreettisesta kun harjoittelu voidaan toteuttaa ammattimaisissa työskentelytiloissa.

 • Materiaalit käden ulottuvilla - Suunnittelutoimiston kattava materiaalistudio (20m2) on kokonaan opiskelijoiden käytettävissä kaikkina lähipäivinä: kangasmallistot, tapettikirjat, lattia- ja laattamallit, erilaiset pintamateriaalit ja kaikki muu sisustussuunnittelutyössä tarvittava materiaali on opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan.

 • Aito käytännönharjoitelu - Sisustuskoulu Harmoniassa sinulla on mahdollisuus harjoitella kaikkia sisustussuunnittelutyössä tarvittavia käytännön taitoja perusteellisesti.

 • Tehokas ajankäyttö - Pienryhmäkeskeinen koulutusmuoto mahdollistaa laajojen ja vaativien suunnitteluharjoituksien tekemisen yksilöllisesti ja ohjatusti. Lähipäivinä käytännönharjoitusten tekemiselle on runsaasti aikaa, sillä harjoitusten läpikäynti on pienryhmässä hyvin tehokasta ja nopeaa - saat palautteen työskentelystäsi heti päivän päätteeksi.

 • Intensiivinen koulutusmuoto - Harmonia Sisustuskoulussa kaikki lähipäivät ovat konaisia päiviä ja opiskelu tapahtuu klo 10-17 välillä. (Huom. Raskasta iltaopetusta ei ole). Lähipäivät järjestetään intensiivisinä kokonaisuuksina, peräkkäisinä pe-la-su-päivinä. Koulutus on tehokasta päiväopiskelua eikä lähipäivien välissä ei ole liian pitkiä taukoja - näin kaikki opittu pysyy hyvin mielessä ja rytmi opiskeluun säilyy.

 • Sisustussuunnittelijan koulutus 11 kk - Laaja ja aidosti monipuolinen koulutussisältö yhdistettynä yksilölliseen pienryhmäkeskeiseen koulutusmuotoon mahdollistaa intensiivisen opiskelun ja valmistumisen sisustussuunnittelijaksi 11 kuukaudessa.

 • Ilmapiiri - Pienryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa - tutussa ryhmässä on hyvä olla ja ilmapiiristä muodostuu mukava ja rento.

 • Opiskelijat suosittelevat - Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneet opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

 • Mahdollisuudet - Hyvin laaja ja aidosti monipuolinen koulutus antaa opiskelijoille kaikki suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisien sisustussuunnittelijana työskentelyyn.

 • Erotut omalla osaamisellasi - Yksilöllisen ja käytännönläheisen sisustussuunnittelukoulutuksen ansiosta erotut muista omalla osaamisellasi ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle. Harmonia Sisustuskoulu tunnetaan hyvästä maineestaan. Monet aiemmin valmistuneista opiskelijoista työskentelevät sisustusalalla - todistus opiskelusta Sisustuskoulu Harmoniassa on jo suositus.

 • Saat yksityisopetusta - Jokainen oppilas saa henkilökohtaista ohjausta koko opiskelun ajan. Opiskelun punaisena lankana toimivat khden keskiset tapaamiset pääopettajan kanssa. Nämä henkilökohtaiset konsultaatiot syventävät jokaisen omaa osaamista ja tukevat itsenäistä työskentelyä.

 • Arvot - Sisustuskoulu Harmonian koulutussisältö on sitä mitä lupaa. Tavoitteenamme ei ole ainoastaan täyttää odotuksesi - tavoitteemme on ylittää ne.


Millaista on opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa?

Helsingin Sanomat (HS 20.11.16) kävi tutustumassa opiskeluun Sisustuskoulu Harmoniassa ja vieraili kahden opiskelijan kodissa - lue millaista on opiskella Sisustuskoulu Harmoniassa ja näe miltä sisustussuunnittelua opiskelleiden kodit näyttävät.

HARMONIA Designin kehittämän, pienryhmäpainotteisen sisustussuunnittelu-koulutuksen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Yksilöllistä sisustussuunnittelun koulutusta kaipaavia opiskelijoita on yhä enemmän ja Sisustuskoulu Harmonian opiskelupaikat täyttyvät yhä nopeammin. Jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, koska Sisustuskoulu Harmonian järjestämään yksilölliseen sisustusalan koulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen, jopa Oulusta asti. Pienessä ryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa ja myös opettajat tulevat tutuiksi. Pienryhmäkoulutuksessa ryhmähenki on muodostunut erittäin hyväksi. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, ilmapiiri on mukavaa ja rento - opiskelijoita yhdistää se kaikkein tärkein, intohimo sisustamiseen.

Lue artikkeli tästä: " HS Vierailulla Sisustuskoulu Harmoniassa"Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.